Boldogan, amíg meg nem
Esküvőszervezés

Amikor miattatok kel fel a Nap,
Amikor fényképen rögzül a pillanat,
Amikor halkan szólnak a szavak,
Amikor egyszerre csendülnek a poharak…
Ott leszek, hogy a Nagy Nap
A legszebb emlék legyen egy nap.

Íme leendő közös munkánk négy legfontosabb lépése:

1. lépés:

A kapcso
latfelvétel után egy személyes találkozó alkalmával megismerkedünk egymással. Jó, ha ekkor már tudjátok a Nagy Nap időpontját és körülbelül a vendégek számát. Ekkor meghallgatom az elképzeléseiteket, megbeszéljük a felvetődő kérdéseket, esetleges félelmeiteket. A találkozó után, pár nap múlva elküldöm esküvői ajánlatomat, melyben bemutatom azokat a szolgáltatókat, akik az elképzeléseiteknek megfelelnek. Ez az ajánlat választási lehetőségeket is tartalmaz, és ekkor még változtatható.

2. lépés
Amennyiben az ajánlat megfelel, szerződést kötünk egymással. Erre azért van szükség, mert csak így tudok a nevetekben szervezőként eljárni. Ezt követően közösen felkeressük a helyszíneket, majd leszerződök az általatok kiválasztott szolgáltatókkal.

3. lépés
Az esküvő előtt még egyszer találkozunk személyesen, amikor elkészítjük az esküvő forgatókönyvét. Ez azért fontos, mert számotokra megnyugtató érzés, hogy átlátjátok, a Nagy Nap minden mozzanatát. A szolgáltatók pedig ennek segítségével tudnak tökéletes munkát végezni.

4. lépés
A Nagy Nap! Reggeltől a helyszínen vagyok, koordinálom az eseményeket, az előkészületektől a menyecsketáncig. Mindig egy lépéssel előttetek járok, hogy minden jó időben legyen jó helyen.

Ott leszek, hogy a Nagy Nap
A legszebb emlék legyen egy nap!

Természetesen, folyamatosan kapcsolatban leszünk egymással, hiszen menet közben is alakulnak a dolgok.

 


gezse@boldoganamigmegnem.hu
06-20/369-21-55