Boldogan, amíg meg nem
Esküvőszervezés

Amikor miattatok kel fel a Nap,
Amikor fényképen rögzül a pillanat,
Amikor halkan szólnak a szavak,
Amikor egyszerre csendülnek a poharak…
Ott leszek, hogy a Nagy Nap
A legszebb emlék legyen egy nap.

Baloghné Gerse Zsuzsa vagyok, okleveles esküvőszervező.
 
Gyerekkorom óta a szervezés az egyik hobbim. Eleinte csak a babáimnak szerveztem születésnapi zsúrokat, később pedig osztálytársaimnak, barátoknak. Tanítóképző főiskolát végeztem, ahol a tanulás mellett aktív tagja voltam a Hallgatói Önkormányzatnak, programszervezőként dolgoztam. A főiskola után szabadidő-szervező állást kaptam egy általános iskolában.
 
Mindig is arra vágytam, hogy szervezzek, és erre, jelenlegi munkám számos lehetőséget biztosít. Az iskolai bulik, műsorok mellett táborokat szervezek, de ami az igazi kihívást és izgalmat jelenti, az az alapítványi bálok koordinálása.
 
Életem része a humor, a nevetés, és a kreativitás. Ezt munkáim során is előnyben részesítem. Ha van egy ötlet fejben, mindig életre keltem!
 
 
Az esküvőszervezés saját lagzim óta foglalkoztat. Nagyon szerettem menyasszony lenni! Imádtam a szervezést, a pörgést, a váratlan problémák gyors leküzdését. Szerencsére a párom partner volt mindenben, amikor pedig eltérő véleményen voltunk, megtaláltuk az arany középutat. A Nagy Napon azonban, a családunk, és a barátaink is kellettek ahhoz, hogy valóban életünk egyik legszebb napja legyen. Sokszor éreztem, jó lenne, ha lenne mellettünk valaki, aki mindent kézben tart, hiszen én nem lehetek a háttérben, amikor mindenki engem figyel, és a családunk, barátaink is szórakozni jöttek, nem "dolgozni".
 
Ezért döntöttem úgy, hogy felajánlom segítségemet az ifjú pároknak, menyasszonyoknak, örömszülőknek és mindazoknak, akik a Nagy Nap megszervezését magukra vállalták. Szívesen segítek a teljes lebonyolításban, de ha egy ponton akadt el a szervezés, vagy csak egy-két ötlet kellene, akkor is örömmel fogadom az érdeklődést.
 
 
 Egy kellemes hangulatú, baráti beszélgetésen, egy kalap alatt az esküvőt is megszervezzük. :)
gezse@boldoganamigmegnem.hu
06-20/369-21-55